FARO Timmerwerken BV: thuis in dakkapellen en kozijnen

FARO Timmerwerken BV
thuis in dakkapellen en kozijnen

Al ruim 25 jaar een begrip
in Sprang-Capelle en omgeving

Met onze uitgebreide ervaring ben je bij FARO Timmerwerken BV verzekerd van vakmanschap op het gebied van kozijnen en dakkapellen. Hoewel we ons voornamelijk specialiseren in dakkapellen, gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, of het nu gaat om een complete verbouwing, renovatie of een ander bouwproject.

Gelegen in Sprang-Capelle, strekt ons werkgebied zich uit over de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Tilburg, Oosterhout, Drunen, Vlijmen, Dongen, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Bij FARO Timmerwerken BV streven we naar hoogwaardige timmerwerken die zowel functioneel als esthetisch perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Van 25 december t/m 8 januari zijn wij gesloten in verband met de Feestdagen. We zien je graag terug vanaf maandag 9 januari 2023!

Waarom kiezen voor
FARO Kozijnen?

Waarom kiezen voor FARO Kozijnen?

Prefabricage in onze eigen dakkapellen fabriek

Onze dakkapellen worden met vakmanschap geprefabriceerd in onze eigen fabriek. Dankzij onze eigen vakmensen en volledige controle over het productieproces, bieden wij een uitgebreide garantie van 10 jaar op al onze dakkapellen.

Topkwaliteit en betrouwbaarheid, rechtstreeks vanuit onze eigen werkplaats naar jouw huis.

Onze toegewijde team staat garant voor topkwaliteit

Een deskundig team van eigen vakmensen met oog voor de kleinste nuances verzorgt een foutloze montage van jouw dakkapel en kozijnen.

Bij ons gaan kwaliteit, vakmanschap en liefde voor het ambacht hand in hand. Ons eigen montageteam werkt in jouw voordeel!

Ervaringen van anderen

Tanja Laika

Zeer netjes gewerkt. Zeer betrouwbaar bedrijf wat afspraken nakomt en goede prijs/kwaliteit verhouding heeft.

Manon Bertens

We zijn ontzettend te spreken over het vakmanschap, de service en de snelheid waarmee de mensen van Faro hun werk hebben gedaan.

Jeroen den Haan

Klantvriendelijk, professioneel en flexibel. Wij zijn zeer te spreken over FARO, van het het meedenken tot de snelheid van werken.

Gratis adviesgesprek aanvragen
op locatie of in de showroom

Onze adviseurs komen gratis bij je langs om het beste beeld te krijgen van de bestaande situatie.

Van 25 december t/m 7 januari zijn wij gesloten in verband met de Feestdagen. Maandag 8 januari zijn we er weer en zullen we je bericht beantwoorden.

Wat is je naam? *
Waar wil je dat het adviesgesprek plaatsvindt? *
Wat is je adres? *
Hoe kunnen we je het beste bereiken? *
Wat is je telefoonnummer? *
Wat is je e-mailadres? *